Hem   Foto/Video album   Referenser/Exempel/Pressklipp   Sammarbetspartners   Gästbok   Kontakt   
 
 

Ett urval av våra kunder:

Vad tycker våra kunder?

"Roligare arbetsplatsträff har vi aldrig haft!
Själv gick jag lös på saxofonen och blev inte så lite förvånad över resultatet, Anders på horn, Birgitta på klarinett. Jag glömmer aldrig hur roliga de såg ut!
Vår vi-känsla förstärktes och vi fick ett roligt minne att leva på länge framöver.
Nu kan vi ta itu med framtidens utmaningar. Jag är stolt över min personalgrupp och ser att nya utmaningar bara inspirerar..."

Sonja Henriksson, platschef Farkostens gymnasium, Alingsås

"Kan vi tillsammans spela Lejonögon i svängande dansbandstakt, inom två timmar, så är jag övertygad om att vi kan forma en stark enhet med syfte att stärka kommunikationen inom Volvo."
Stefan Lorntzson, AB Volvo

"Ett positiv överraskningsmoment som fungerar mycket bra för teambuildning, engagerade och glada deltagare, men det bästa av allt var känslan av att klara av det!"
Lisbeth Hansson, Mölnlycke Health Care AB

En annorlunda men mycket uppskattad samarbetsaktivitet, där 20 oerfarna blåsare får till ett flertal blues- och dansbandlåtar på endast ett par timmar.
Tack Helen !

Benny Mattsson, Länsförsäkringar

"Vi skulle ha teammöte i vårt Telia-team och vad kunde man då hitta på?
Tipset om Orkestermakarna spred sig till mig och jag valde att låta HelenSvensson ta hand om oss, ca 20 personer ett par timmar i anslutning till vårt teammöte. JÄTTEKUL! Uppskattat av alla så åkte vi på en "blåsning" som faktiskt lät riktigt bra under hand som Helen manade fram tonerna i
oss. Verkligen värt att satsa på!"

Pelle/TELIA"

Ett gigantiskt experiment och kanske en tokig idé, 35 st mer eller mindre omusikaliska personer skall bilda en orkester och spela låtar? Kanske skulle det bevisas att vi överhuvudet taget inte är ett bra team?!.....
Men under kunnig ledning lyckade vi över allas förväntan. Det var tillrättalagt för amatörer men vi kände oss som proffs. Mycket koncentrerade lärde vi oss lätt tre toner! Det var en kick för självförtroende och sedan spelade vi låtar efter noter så det stod härliga till. Höjdpunkten var när var och en fick improvisera som riktiga bluesartister. Ett fantastiskt team var vi, klarar vi att spela samma toner i en orkester kommer vanligt vardagligt samarbete att gå som en dans!
Tack för en jättetrevlig kväll som vi sent kommer att glömma!

Agneta/DTZ Sweden

Foto/Video album | Exempel på kunder | Pressklipp | Sammarbetspartners | Åter till startsidan


 
Åter till startsidanBoka OrkestermakarnaTillbaks till sidan jag kom ifrån
©2003 Orkestermakarna - www.orkestermakarna.se - helen@orkestermakarna.se 0736 416848 Webmaster