Hem   Foto/Video album   Referenser/Exempel/Pressklipp   Sammarbetspartners   Gästbok   Kontakt   
 
 

Sammarbetspartners
Hotell och konferensanläggningar om ni vill ha tips på var ni kan vara

Easy Conference är en personlig konferens och eventarrangör som specialiserat sig på att skräddarsy konferens och event arrangemang både i Sverige och utomlands.

Elite Plaza Hotel, Göteborg har tre vackra och unika konferenssalar, representerar olika tidsepoker. Ett spännande inslag i konferensen kan vara en aktivitet av något slag. Vi har ett nära samarbete med Hagabadet, Orkestermakarna, Älvsborgsfästning och många andra.

Quality Hotel Panorama, vi är lyxiga på en punkt. Vi arbetar uppriktigt och intensivt för att ge våra gäster en nära & personlig service. Vi finns alltid till hands för att sköta praktiska detaljer. När du bokar en konferens hos oss är du i säkra händer.

Marsvikens kursgård, naturen och miljön ger förutsättningar för många aktiviteter året runt. Vår ambition är att du ska hitta en aktivitet som passar just din grupps intresse, tid och budget. Du är även välkommen att boka vår nya bastuavdelning, solariet och gymmet kostnadsfritt.

Nyman & Shultz Tillgängligt, Pålitligt, Personligt, Kostnadseffektivt och Innovativt skapande av gruppresor och evenemang. Vi ska delta strategiskt i kundens alla beslut om gruppresor och evenemang. Som marknadsledande aktör ska vi genom ett strategiskt kundsamarbete, rätt prissatta produkter, nära samarbete med leverantörer, proaktiva tekniska lösningar samt branschens mest kompetenta och välutbildade medarbetare nå vår vision.

Bokningsbolaget erbjuder alla konferenstjänster under ett tak. Kostnadsfritt hjälper vi dig att boka den konferensanläggning som bäst uppfyller era krav och önskemål i Sverige. Vill ni åka utomlands eller om ni behöver hjälp med planering, adminstration och genomförande av en konferens eller kongress hjälper vi också till med det. Vi arrangerar aktiviteter och events.

Sjöbacken hotell & konferans (Sodexho), lantligt lugn eller citynära anläggningar, för dag-konferenser till övernattningar. Det handlar om att hitta en plats där flera människor trivs, där det finns utrymme för nya idéer och där stimulansen har sin givna plats. Vi finns på ett ständigt växande antal platser i Sverige och erbjuder en mångfald av konferensmöjligheter.

Saknas er verksamhet här

Foto/Video album | Exempel på kunder | Sammarbetspartners | Åter till startsidan


 
Åter till startsidanBoka OrkestermakarnaTillbaks till sidan jag kom ifrån
©2003 Orkestermakarna - www.orkestermakarna.se - helen@orkestermakarna.se 0736 416848 Webmaster